Kolekcije

;

Kolekcije

Muški
Ženski

Prvi GPS solarni sat na svijetu. Spajanjem na GPS mrežu, Astron se jednostavnim pritiskom na gumb prilagođava vašoj vremenskoj zoni. Energiju crpi iz svjetlosti te nikada ne treba zamjenu baterije.

Muški
Ženski

Seiko Prospex izaziva svaku granicu, s kolekcijom satova za ljubitelje sporta i avanturiste, bilo u vodi, na nebu ili na kopnu. Otkako je 1965. godine predstavljen prvi japanski ronilački sat, Seikove inovativne tehnologije promijenile su globalne standarde. Kontinuirano nastojimo osigurati sve veću pouzdanost i sigurnost profesionalnim i rekreativnim roniocima.

Muški
Ženski

Presage kombinira japansko poimanje estetike s tradicionalnim zanatstvom i Seikovim vještinama izrade satova u originalnoj kolekciji koja nudi japansku ljepotu, kvalitetu i dugotrajne performanse.

Muški
Ženski

Tijekom više od 50 godina, Seiko 5 Sports pruža dosljedno visoke razine pouzdanosti, trajnosti, performansi i vrijednosti koje su privukle brojne ljubitelje mehaničkih satova širom svijeta. Danas, predstavljanjem obnovljenog dizajna i nove kolekcije, ovaj toliko voljeni sat je ponovno rođen. Dobrodošli u novi svijet Seiko 5 Sports kolekcije koja je zadržala iste vrijednosti, no sa svježim novim izgledom.

Muški
Ženski

Priča o Seiku započela je 1881. godine, kada je 21 -godišnji poduzetnik, Kintaro Hattori, otvorio trgovinu za prodaju i popravak satova u središtu Tokija. Danas, nakon više od 140 godina inovacija, tvrtka Kintaro Hattorija je i dalje posvećena savršenstvu koje je utemeljitelj uvijek težio postići.

Muški
Ženski

Nema opisa

Muški
Ženski

Nema opisa

Muški
Ženski

Nema opisa